MTH T55 Dersi alanlar için duyuru

Sektör Kampüste kapsamında verilen MTH T55 Uzay Segmenti ve Uydu Tabanlı Ölçme Yöntemleri dersini alan öğrenciler kullanıcı bilgileriyle eğitim ortamına girebileceklerdir.

Öğrencilerin sisteme kayıtları kurumsal öğrenci e-postaları üzerinden yapılmıştır. Kullanıcı adı ‘ÖğrenciSoyadı1’ ve ve şifre ‘ÖğrenciSoyadı + okul numarasının son dört hanesi’ formatı kullanılarak hazırlanmıştır.

Örneğin;

Öğrenci adı: Se*** Varol

Öğrenci numarası: ******1548

Kullanıcı adı: varol1

Şifre: varol1548

Kullanıcı adı ve şifre yazılırken Türkçe karakter kullanılmamalıdır. Kullanıcılara, sisteme ilk girdikleri zaman “Şifremi Unuttum” deyip yeni oluşturacakları şifre ile devam etmeleri tavsiye edilmektedir. Yeni şifreler, sisteme kaydedilen e-posta adreslerine gönderilmektedir. Sisteme nasıl girileceği ve hesap kullanımı ile ilgili bilgileri Canlı Ders Kılavuzunda bulabilirsiniz.

İletişim: sureyyavarol@erciyes.edu.tr

24 Eylül 2024 Salı