Orta Anadolu Kariyer Fuarı

06-07 Mart 2023 tarihinde düzenlenecek olan Orta Anadolu Kariyer Fuarı*'na Üniversitemiz ev sahipliği yapacaktır.

Öğrencilerimizin ve mezunlarımızın katılım sağlayabilmeleri için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin geliştirdiği Yetenek Kapısına [(YetenekKapısı (yetenekkapisi.org)] üye olmaları, ORAKAF 23 Etkinliğine kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Yetenek Kapısı'na ve ORAKAF23'e katılarak yüzlerce iş, staj, istihdam, burs duyurularına ulaşabilir; kariyer danışmanlığı edinebilirsin. Üstelik Üniversitemizin gerçekleştireceği ORAKAF 23'e katılacak sınırlı sayıdaki öğrenciden biri olabilirsin. Bunun için Üniversitemiz ana sayfadaki adımları takip edebilirsin. Yetenek Kapısına ve ORAKAF 23'e kayıt yaptırmayı unutma! Kayıt için YetenekKapısı (yetenekkapisi.org) 'na tıklaman yeterli.

07 Aralık 2022 Çarşamba